HackPedia - Comunitatea Hackerilor Romani
Hacking, it security, programming, vulnerability, games, newsletter, it and c, programare, ethical hacking, exploits, information security, penetration testing, online security, web hacking,internet, antivirus, security, blocker, firewall
Lista Forumurilor Pe Tematici
HackPedia - Comunitatea Hackerilor Romani | Inregistrare | Login

POZE HACKPEDIA - COMUNITATEA HACKERILOR ROMANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
luana_21 Profile
Femeie
21 ani
Prahova
cauta Barbat
21 - 47 ani
HackPedia - Comunitatea Hackerilor Romani / Ajutor / Tricks  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Fire7
Membru Freak

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 113
Aici voi prezenta o metoda simpla despre cum poti afla de cat timp calculatorul tau este pornit, deasemenea se pot alfa si alte informatii utile cum ar fi detalii despre componentele sistemului precum si data/ora instalarii windows-ului si multe altele.

Mergem la START alegem RUN scriem CMD si dam OK apoi scriem Systeminfo si asteptam un pic, apoi fereastra de command prompt se va umple cu date, folositi scroll bar-ul din dreapta ferestrei pentru a vedea toate datele care au fost afisate.

System Up Time: aici vedeti de cat timp PC-ul este pornit.
Original Install Date: Data si Ora la care Windows-ul a fost instalat.

si multe altele... Va multumesc pt. atentie. Incarcati si voi !






Vrei să ştii cāt de rapid este CD-ROM-ul tău? Windows XP te poate ajuta īn doi timpi şi trei mişcări.

Pentru a afla viteza reală a CD-ROM-ului tău trebuie să introduci un CD cu date, de preferat plin la limită. Apasă apoi Start->Run şi scrie īn cāmpul de comandă msinfo32, după care confirmă operaţiunea cu un click pe OK. Dă un alt click īn partea stāngă a ferestrei deschise pe semnul + din faţa īnregistrării Components şi selectează opţiunea CD-ROM. Īn partea dreaptă a ferestrei poţi vedea acum, pe lāngă informaţiile legate de drivere şi producător, rata de transfer a datelor īn KB/s.





O modalitate usoara si rapida pentru Shutdown si Restart:
Shutdown= Apesi Winkey apoi U si U
Restart= Apesi Winkey apoi U si R
P.S: Winkey este tasta situata in partea stanga jos a tastaturii, intre CTRL si ALT, are logo-ul Windows-ului pe ea. SuccesB)






Un mod usor de a face ScreenShot doar la fereastra activa: alege fereastra dorita in asa fel sa fie activa (on-screen) tine apasat ALT in timp ce apesi PrintScreen apoi rulezi paint si dai Paste, vei vedea ca ai facut ScreenShot doar la acea fereastra. Bafta all ---->>>pe asta no stiati


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la